Udbygning og opdatering af din hjemmeside

Vi arbejder med opdateringer helt ned til et kvarter

Hjemmesiden du selv kan vedligeholde og udbygge

Hos os er opdatering af hjemmesider en af kernekompetencerne.

STORT OG SMÅT

Vi er klar til at hjælpe med stort og småt på din hjemmeside, og vi gør det hurtigt, effektivt og billigt.

BETAL KUN FOR DET DU FÅR

Vi tager ikke en times betaling for det hver gang, der skal laves en mindre opdatering. Vi arbejder med opdateringer helt ned til et kvarter, så man altid kun betaler for det, man får.

KONTAKT OS

Uanset, om du har brug for en ny hjemmeside eller blot skal have hjælp til den hjemmeside du har, så kontakt os og få en uforpligtende snak!

Design og udvikling i WordPress CMS​

Vores hjemmesider opbygges i WordPress CMS med responsivt design. Det vil sige, at hjemmesiden er mobilvenlig og uanset om hjemmesiden vises på PC, tablet eller mobilen, tilpasses den automatisk i et tidssvarende, grafisk design.

Herudover er systemet også fuldt integrerbart med alle sociale medier. Der findes et rigt udvalg af tillægsmoduler, som efter behov kan tilkøbes eller kodes til fornuftige priser.

Nye standarder tilråder, at hjemmesider vises med et certifikat som “Sikker side”. Dette er inkluderet i abonnementsprisen, hvis du vælger at vi skal hoste siden.

Vores hjemmesider forsynes med et professionelt SEO modul til søgeoptimering af hjemmesiden, og er hermed klargjort til AdWords kampagner og annoncering på Facebook. Dette kan løbende tilpasses jeres behov.

Vi står altid klar på sidelinjen til at hjælpe, eller klar til at udføre opdateringer som kræver ekstra hjælp eller programmering.

Har hjemmesiden brug for et service- og sikkerhedseftersyn?

Den digitale verden udvikler sig hurtigt og hvad der i dag er sikkert, kan hurtigt vise sig at være en mindre sikker side. Derfor kommer der løbende opdateringer og udvidelser til såvel program som diverse plug-ins. På samme måde, som at bilen med mellemrum skal på værksted til servicetjek, bør hjemmesiden også med jævne mellemrum få et serviceeftersyn. Vi tilbyder individuel gennemgang af hjemmesiden, eller mulighed for at tegne et serviceabonnement.

Opstart af webshop? Vi hjælper dig i gang

Vi tilbyder massevis af designskabeloner. I samarbejde med dig, vælger vi det design, der passer bedst til din forretning. Vi klargør webshoppen med betalingsgateway, administrationsdel og lægger de første varer ind i shoppen.

Når webshoppen er klargjort, er det meget nemt at oprette, rette og slette varer. Du får også mulighed for let at oprette forskellige kategorier, eventuelt indsætte sider med video og meget, meget andet, så du bliver klar til at lancere din helt egen online butik.

Ønsker du at udsende nyhedsbrev?

Har du brug for at udsende nyhedsbreve? Vi har modulet Nyhedsbrev Pro som er meget brugervenligt, og som har mange muligheder for hurtigt at designe og tilrette nyhedsbreve. I modulets statistikfunktion er det let at se for eksempel hvor mange der har læst nyhedsbrevet, hvad der er blevet klikket på, og meget, meget mere. Forhør nærmere.

Hvad er SEO?

SEO er søgemaskineoptimering, så der opnås bedre placering i søgemaskinernes søgeresultater. SEO er en af de metoder, du skal bruge, for at blive synlig i den største markedsføringskanal på nettet.

Hvor hurtigt virker SEO?

Nogle virkemidler i SEO kan skabe øget trafik fra Google på blot få dage efter implementering på hjemmesiden. Andre SEO-tiltag tager fra få dage til flere uger før de virker. SEO er med andre ord en investering på længere sigt i din hjemmeside og din forretning.

Er du klar til at annoncere på Google og Facebook?

For at opnå størst mulig effekt er det vigtigt, at vælge den rigtige strategi, når der skal annonceres på Google. AdWords kampagner og annoncering på Facebook tilpasses løbende jeres behov. Lad os få en snak, og sammen udarbejde en markedsføringsplan.

Ud over egentlig annoncering på Facebook, er der mange muligheder for at profilere sig i forskellige lokale grupper. Denne del vil I have gode mulighed for selv at udføre, men vi står naturligvis til rådighed, hvis I ønsker det.

Kører hjemmesiden langsomt?

Hjemmesider bliver langsomme, når deres indhold bliver for krævende. Det kan være en tung billed-slider, noget kompliceret javascript, flashgrafik, eller mange andre årsager.

Når det sker, vil selv den flotteste hjemmeside give en dårlig brugeroplevelse. Derfor må man overveje enten at reducere i det indhold, som findes på siden, eller sørge for, at indholdet arbejder optimalt. Det er her, vi kommer ind i billedet. Vi identificerer problemområderne og sørger for at rette, hvor der kan rettes.

Flyt hjemmesiden fra en server til en anden

Betaler du for meget for hosting? Er der dårlig support på dit webhotel? Har du brug for en host med mailserver? Der kan være mange grunde til at man gerne vil flytte sin hjemmeside fra et webhotel (server). Vi flytter din hjemmeside sikkert, nemt og hurtigt.

Professionelt mailsystem?

Et billigt, effektivt og driftsikkert mailhotel, som er sikkert, virusfri og med minimal mængde spam.

Med et Mailhotel Pro vil du kunne oprette et ubegrænset antal mailadresser på dit domæne, uden at du skal bekymre dig om pladsproblemer, virusscanning eller spamfiltrering.

Løsningen bliver hostet hos vores faste samarbejdspartner, et topsikret dansk datacenter, hvor der er taget alle de nødvendige forholdsregler for at beskytte dine data og mailkonto.

Derudover er du sikret med en 99,95% oppetidsgaranti, automatisk virus- og spamscanning af både ind- og udgående e-mails.

Scroll to Top