Hjælp & support

– eller ny hjemmeside?

Hjemmesiden du selv kan vedligeholde og udbygge

Uanset om du har brug for hjælp til din bestående hjemmeside, eller ønsker en ny står vi klar til at hjælpe dig.

Professionel hjælp og support til vedligeholde af din hjemmeside.

Mangler du hjælp til din hjemmeside?

Vi hjælper også gerne med din eksisterende hjemmeside.

Overvejer du at få udviklet en ny hjemmeside?

Vi har flere løsninger med priser fra kr. 985,-

All-In hjemmeside-løsninger

Ikke så megen snak - alt inklusive. Priser fra kr. 138,- pr. måned

Udvalgte referencer & cases

Vi har også lavet mange specialløsninger. Se eksempler

Se et udvalg af vore løsninger

Nedenstående sider er et udvalg, som dækker spektret fra den helt enkle startløsning via de almindelige til de mellemstore løsninger. Hjemmesiderne her henvender sig dermed til de fleste brugere. Vi laver også løsninger med e-handelssider. Klik ind på siderne og se hvorledes de fungerer.

Et lille udvalg af referencer & cases

Hospice Soenderjylland

Hospice Sønderjylland

Ud over selve hjemmesiden, styres visning af hospices aktiviteter på storskærm i receptionen og på hjemmesiden, booking af mødelokaler med visning på storskærme ved de enkelte mødelokaler.

Herudover koordinerer et specialmodul bookingen af frivillige på hospice

Flecta Consulting er et netværksbaseret konsulenthus, der beskæftiger sig med projekt- og procesudvikling med blandt andet konsulentbistand til projekter i virksomheder.

I den forbindelse er det tilknyttet et specialmodul med virksomhedens online kursus. Der tilbydes online kursus bestående af forskelligt online kursusmateriale, videoer, slideshows samt opgaver. Kursuslederen kan løbende følge de enkelte kursister og se hvor langt de er og hvilke opgaver, der er gennemført. Der kan også laves opfølgning og udstedes certifikater og meget, meget andet.

Portvinskælderen i Haderslev

Vi leverer forskellige webshop løsninger som er integreret i hjemmesiden. Administrationsmodulet styrer de enkelte ordrer, udsender ordrebekræftelser, faktura, lagerstyring samt meget andet. Betalingsgateway til styring af betalingsløsninger samt integration af for eksempel MobilePay.

Det er let at oprette, rette og administrere de enkelte varer i vores webshops.

Virksomheden er som en del af Vinduespladsen.dk specialister i alle typer af indvendige døre, der alle kan fremstilles efter specialmål. Et specialmodul beregner prisen på de enkelte modeller efter mål, type og med tilvalg af forskellige ekstra ydelser – og naturligvis online bestilling.

Indvendigedøre bestil online
Frivillig Center i Haderslev

Skaber netværk for en række meget velfungerende besøgstjenester i Haderslev. De søger frivillige til socialt arbejde, f.eks. som besøgsven, lektiehjælp og meget andet.

Hjemmesiden fungerer som fælles organ for de frivillige foreninger i Haderslev med blandt anden en “Jobbørs” som formidler kontakten mellem frivillige og foreningen. Står desuden for indsamlingen af de tilknyttede foreningers ansøgninger til paragraf 18 midler.

Scroll to Top